• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Hvorfor stål?
Nyheter

Hvorfor stål?Leter du detter det beste tilbehøret? Med det store utvalget av vannflasker er det lett å bli overveldet av alternativer. Enten du har en aktiv livsstil eller bare ønsker å få i deg mer væske i hverdagen kan du nedenfor lese CamelBak sine fem fordeler med isolerte og gjenbrukbare vannflasker:

Overlegen isolasjon


Isolerte vannflasker i rustfritt stål har et dobbelt lag med isolasjon som gjør de til det perfekte valget uansett årstid, og de er utviklet for å holde stabil temperatur på det du drikker, både kalde og varme drikker. Konstruksjonen i flaska hindrer at temperatur overføres til hendene som på vanlige flasker, og med en vannflaske i rustfritt stål unngår du også at smaker fra ulike drikker «setter» seg flaske og overføres fra en drikk til en annen.

Varighet


Vi trenger alle flasker som er utviklet for vårt travle liv på farten, men skal samtidig være holdbare nok til å tåle fall, søl og store temperaturendringer. Flaskene kan vaskes i oppvaskmaskin og er vakuumisolert - vannflasker i stål holder rett og slett lenger. . 

Produktets levetid


Av alle alternativene som finnes er isolerte vannflasker i rustfritt stål det rimeligste alternativet i det lange løp. Hvorfor? Vannflasker av plast er mer utsatt for sprekker og lukt og vil ikke ha samme levetid som en stålflaske. Du betaler kanskje en litt høyere pris, men flasker i rustfritt stål vil ha en mye lengre varighet.

Miljøvennlige produkter


BPA, BPS og BPS-frie vannflasker i rustfritt stål holder deg hydrert hele dagen og er produsert uten stor belastning på miljøet. Rustfrie flasker er designet for å vare lenger - noe som betyr mindre avfall sammenlignet med den uendelige mengden plastflasker som ender opp på gjenbruksstasjoner hvert år. Fra yoga og hjemmekontor til din daglige pendling, på tur eller i helgen - Camelbak har vannflasker i rustfritt stål som passer alle. Se vårt brede utvalg av farger og modeller i mange ulike størrelser og design. Vi har til og med flasker i morsomme design for barn.

Skreddersydd for deg


Å få i seg nok væske i hverdagen kan være en enkel ting når det finnes så mange alternativer tilgjengelig. Fra vannflasker i rustfritt stål til isolerte krus, vinglass og mer - det finnes virkelig noe for alle. Ønsker du å designe flasken til deg selv, en venn eller en ansatt? Våre vannflasker lar deg legge til egne bilder, logoer eller tekst. Få mer ut av helse og velværerutinen med vakuumisolerte, rustfrie stålflasker og essensielle tilbehør skreddersydd for dine behov. Gjør det morsomt og enkelt for hele familien med Camelbaks holdbare rustfrie stålflasker.

    Du vil også like dette