• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Livstidsgaranti

Got Your Bak™ Lifetime Guarantee

CamelBak sin ambisjon er å lage tekniske produkter som overgår forbrukernes forventninger til kvalitet og holdbarhet. Got Your Bak™ Lifetime Guarantee dekker alle drikkebeholdere, ryggsekker, flasker og tilbehør, og gjelder for produksjonsfeil i materialer og utførelse ut produktets levetid.

CamelBak vil reparere eller erstatte alle produkter som er dekket av garantien beskrevet under. Got Your Bak™ Lifetime Guarantee dekker ikke skader forårsaket av normal slitasje, stjålet eller tapte produkter, feil vedlikehold eller pleie. Produktet må være kjøpt fra en autorisert CamelBak forhandler og skal returneres til oss for evaluering hvis vi ber om det.

Er mitt produkt dekket av garantien?

Got Your Bak™ Lifetime Guarantee gjelder kun ved produksjonsfeil og dekker ikke feil som oppstår forårsaket av naturlig slitasje. Selv om vi bruker de beste materialer i alle våre produkter så vil bevegelige deler slites over tid og tekstiler vil naturlig svekkes og falmes i kontakt med vind og vær.

Send inn ett garantikrav

Hvis ditt CamelBak produkt har en produksjonsfeil som er dekket av garantien så følger du linken under og registrer din reklamasjon igjennom en enkel trinn-for-trinn prosess. Her kan du både be om en ny reservedel eller full utskiftning av produktet.

Link til garantiskjema finner du her