• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Historien om Camelbak
Nyheter

Historien om Camelbak

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/HistorienomCamelbak/his4.jpg

En intravenøspose og en sokk – resten er CamelBak historie


Det er 1989 og sykkelentusiasten Michael Eidson konkurrerer i terrengrittet «Hotter`N Hell 100», ett fire dagers terrengritt i den den stekende sommervarmen i Wichita Falls, Texas. Vann er definitivt viktig, og det er få vannstasjoner underveis. Som akuttmedisiner kommer Eidson på en genial ide`; Han fyller en Intravenøspose med vann, putter den i en sokk som han fester bak på sykkeltrøya, og med slangen over skulderen som klemmes fast med en klesklype er den første CamelBak sekken født.

Operation hydration


Jeff Wemmer, en dyktig syklist som ble så fasinert av produktet at han startet å selge sekker på de sykkelrittene han deltok på – snakk om Fan! Camelbak ansatte Jeff i 1993 og han reiste da ut på en salgsturne med sin motorsykkel, hvor han presenterte og solgte CamelBak sekker til butikker over hele USA.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/HistorienomCamelbak/his2.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/HistorienomCamelbak/his3.jpg

Resten er historie


Mye har endret seg siden den første prototypen av Camelbak i 1989, men våre kjerneverdier er fortsatt de samme. Det kreves mot, overbevisning og fantasi for å utvikle seg og bli bedre. Fra oppfinnelsen av den første CamelBak sekken til en posisjon som verdens ledende produsent av bærbare drikkesystemer.

    Du vil også like dette