• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Adventure Travel Packs
Nyheter

Adventure Travel Packs

Eventyr er i kjernen av alt vi gjør. Det er ofte motivasjonen vår for å utfordre oss selv, enten om det er på sykkelen, med løpesko på beina eller andre arenaer. Nye Adveture Travel Pack er nå en del av denne reisen, som et reisefølge på vei til dine neste eventyr, med et urbant design og den mest bærekraftige sekken vår frem til nå. 

VÅR MEST BÆREKRAFTIGE SEKK

Vi er ikke bare stolt av vår A.T.P. sekk på grunn av det freshe designet. Adventure Travel Pakcs er også den mest bærekraftige sekken vi noensinne har laget. Den unike, ufargede serien bruker mindre vann og kraft, samt eliminert opp mot halvparten av utslipp av drivhusgasser sammenliknet med andre tradisjonelle produksjoner av nylon.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/R23-ATP-Launch-Email-SubFeature.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/DSC09857.jpg

A.T.P.™ 20 Backpack

Denne innovative ryggsekken kombinerer stil, funksjonalitet og holdbarhet for å gi deg en perfekt partner på både korte og lengre turer. Denne ryggsekken er designet for å imøtekomme behovene til reisende og pendlere, med funksjoner som en polstret lomme for bærbar PC på opptil 15 tommer, et eget rom for å holde reisedokumentene dine og papirene organisert og en egen lomme for briller.A.T.P.™ 26 Backpack

Ryggsekken er utstyrt med et ergonomisk bæresystem med justerbare skulderstropper og brystreim, noe som gir god komfort under lange turer eller byvandringer. Sekken er utstyrt med et 3 liters vannreservoar, som kan tas ut hvis ønskelig.


Ryggsekkens har flere lommer og rom for å hjelpe deg med å holde orden på tingene dine. Et hovedrom med glidelås gir enkel tilgang til hovedrommet, mens mindre lommer foran og på sidene gir plass til oppbevaring av småting som nøkler, mobiltelefon, solbriller og andre viktige gjenstander.https://www.camelbak.no/pub_docs/files/DSC09706.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/colin-belisle-44.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/colin-belisle-132.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/colin-belisle-99.jpg

    Du vil også like dette