• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Fusion-serien
Nyheter

Fusion-serien

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Fusionserien/Tube-sock2.jpg

Historie

For 34 år siden ble verdens første drikkebeholder født i vår grunnleggers hage. Med en IV-væskepose med vann, la han den inn i en sokk og festet en tynn slange slik at han kunne holde seg hydrert. På denne måten var han klar til å stille opp på lange, krevende sykkelritt uten å miste tid.

Nå i 2022 introduserer vi vår mest avanserte produktserie hittil. Etter utallige prototyper har vi kommet frem til en løsning som er mer funksjonell og brukervennlig enn noensinne. Vi introduserer den nye Fusion drikkebeholderen!

Fusion™ 2L Reservoir med Tru® Zip Vanntett glidelås

Vår nye Fusion 2L drikkebeholder med Tru® Zip vanntett glidelås gjør turene dine lekasjefri og praktiske. Den integrerte "klypemekanismen" gjør det enkeltå fylle beholdren med kun en hånd

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/FW_ZEPHYR-9136.jpg_web.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/FW_OCTANE-6518.jpg_web.jpg

Fusion™ 3L Reservoir med Tru® Zip Vanntett glidelås

Få med deg mer vann per tur med vår Fusion 3L! Akurrat som vår Crux drikkemblære, har Fusion en av/på spak for å forhindre lekasje fra tuben. Den nye Tru® Zip er slitesterk og lekasjesikker - just zip and sip! De nye beholderene er kompatible med universelle hengere også!

Fusion™ 6L Group Reservoir med Tru® Zip Vanntett glidelås

Vår nye Fusion™ 6L Group Reservoir blir din og teamet ditt sin go-to drikkebeholder for lange dager i skogen eller på camping. Den unike gruppehydreringsløsningen er enkel å bære, enkel å fylle på og enkel å benytte seg av.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/D2_PHASE_0093.jpg_web.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/FilteredbyLifeStraw/D1_PHASE_0779.jpg_web.jpg

Fusion™ 10L Group Reservoir med Tru® Zip Vanntett glidelås

Noen ganger så kreves det skikkelig utstyr for å holde ditt lag eller dine campingvenner hydrert over en lengre periode. Fusion 10L er perfekt for turer med større grupper - enten det er gåturer, løpeturer eller sykkelturer. Lett å bruke, lett å fylle og lett å vaske.

    Du vil også like dette