• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Bærekraft med Camelbak
Nyheter

Bærekraft med Camelbak

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/Camelbak-repurpose.jpg

I 2025 SKAL ALLE CAMELBAK-PRODUKTER VÆRE DESIGNET FOR Å REDUSERE KLIMAGASSUTSLIPP, SELV OM VI FORTSATT BRUKER DE SIKRESTE MATERIALENE I VÅRE PRODUKTER

REPURPOSE ER CAMELBAKS BÆREKRAFTSMETIKKE OG REPRESENTERER BETYDLIG DESIGN OG KREATIVE LØSNINGER FOR EN MER BÆREKRAFTIG LIVSSTIL. VI FORplikter oss til BESLUTNINGER SOM GJØR EN FORSKJELL.

Girl in a jacket
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/product.jpg

ProduktVår forpliktelse til utvikling av bærekraftige og bærekraftige produkter er en kontinuerlig prosess. Vi fortsetter å forbedre design og gjør det vi kan for å bruke smartere produksjonsprosesser og mer bærekraftige materialer.

MänniskornaVi jobber med innovative partnere og fabrikker som deler vår forpliktelse til å produsere bærekraftige produkter. Målet er ikke å produsere mer, men å gjøre mer – med mindre. Camelbaks "Supplier Social Responsibility Code setter klare forventninger til våre leverandører når det kommer til ansattes behandling, miljøledelse og etisk produksjon.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/people.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/planet.jpg

PlanetenAnsvaret med bærekraft ligger på alle - både konsumenten og produsenten. Enten det gjelder produktene vi utvikler eller det gjelder de fremtidsrettede miljøene vi jobber med, så forplikter Camelbak seg til å drive utvikling og innovasjon for positiv utvikling av klimaforandringene. Vi anser det som vårt ansvar å velge materialer og prosesser som reduserer belastningen våre produkter har på klimaet. Sånn at det blir tryggere å jobbe i verdikjeden og at belastningen på miljøet er så liten som mulig.

    Du vil også like dette

    Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

    Les mer