• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Bærekraft med Camelbak
Nyheter

Bærekraft med Camelbak

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/Camelbak-repurpose.jpg

I 2025 SKAL ALLE CAMELBAK-PRODUKTER VÆRE DESIGNET FOR Å REDUSERE KLIMAGASSUTSLIPP, SELV OM VI FORTSATT BRUKER DE SIKRESTE MATERIALENE I VÅRE PRODUKTER

REPURPOSE ER CAMELBAKS BÆREKRAFTSMETIKKE OG REPRESENTERER BETYDLIG DESIGN OG KREATIVE LØSNINGER FOR EN MER BÆREKRAFTIG LIVSSTIL. VI FORplikter oss til BESLUTNINGER SOM GJØR EN FORSKJELL.

Girl in a jacket
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/product.jpg

ProduktVår forpliktelse til utvikling av bærekraftige og bærekraftige produkter er en kontinuerlig prosess. Vi fortsetter å forbedre design og gjør det vi kan for å bruke smartere produksjonsprosesser og mer bærekraftige materialer.

MänniskornaVi jobber med innovative partnere og fabrikker som deler vår forpliktelse til å produsere bærekraftige produkter. Målet er ikke å produsere mer, men å gjøre mer – med mindre. Camelbaks "Supplier Social Responsibility Code setter klare forventninger til våre leverandører når det kommer til ansattes behandling, miljøledelse og etisk produksjon.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/people.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/BrekraftmedCamelbak/planet.jpg

PlanetenAnsvaret med bærekraft ligger på alle - både konsumenten og produsenten. Enten det gjelder produktene vi utvikler eller det gjelder de fremtidsrettede miljøene vi jobber med, så forplikter Camelbak seg til å drive utvikling og innovasjon for positiv utvikling av klimaforandringene. Vi anser det som vårt ansvar å velge materialer og prosesser som reduserer belastningen våre produkter har på klimaet. Sånn at det blir tryggere å jobbe i verdikjeden og at belastningen på miljøet er så liten som mulig.

    Du vil også like dette