• FRAKT 59,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Løpesekker

Løpesekker og drikkesekker til alle bruksområder fra Camelbak. Vi har løpesekker til både herre og dame. Det medfølger alltid et drikkesystem med våre sekker - enten det er en drikkeblære eller myke flasker som festet på forsiden. Enten du trenger en løpesekk til konkurranse eller løpesekk til jobb, vi har et alternativ til alle aktiviteter og nivåer!

5 produkter

Camelbak løpesekk

Camelbak sine løpesekker kommer i forskjellige størrelser og til forskjellige bruksområder. Alle sekkene kommer med et drikkesystem – vanligvis en drikkeblære som legges i ryggen på sekken. Du kan også kjøpe ekstra flasker for å putte i frontlommene her. For å finne ut hvilken sekk du skal velge burde du tenke nøye over hva du skal bruke den til. En sekk der du kun ønsker å ha med det mest nødvendige av klær, drikke og mat trenger vanligvis ikke å romme med en 10L ca. Da får du en lett sekk som sitter tett inntil kroppen. Dersom du ønsker å for eksempel ha en løpesekk til jobb, vil dette kanskje kreve en større sekk, slik at du kan ta med PC, skift eller annet nødvendig.

 


Løpesekk til dame og løpesekk til herre

De fleste av våre løpesekker med drikkesystem kommer i unisex – med noen unntak. En løpesekk til dame finner du ved å kun se på navnet på produktet. En damesekk vil ha «dame» i navnet. Det samme dersom det er en løpesekk til herre.