• FRAKT 59,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Sekker

Camelbak drikkesekk til alle som er glad i aktivitet - enten til sykkel, løping, hiking eller barn. Tursekker og sekker for pendling vil du også finne her. Vi har også vintersekker som er godt egnet for  alpint eller langrenn. Drikkeblære medfølger på de aller fleste sekkene. Camelbak er den første som introduserte drikkeblære på ryggen - resten er historie!

48 produkter

Drikkesekker fra Camelbak

Utforsk vårt omfattende utvalg av Camelbak drikkesekker - den ideelle følgesvennen for enhver som elsker å være aktiv utendørs. Enten du er en ivrig syklist, løper, turgåer eller foreldre til aktive barn, har vi den perfekte ryggsekken for deg. Vår kolleksjon inneholder alt fra lette og pustende sekker for intense løpeturer til robuste og holdbare modeller for lange vandringer i fjellene. Trenger du en sekk for daglig pendling eller forretningsreiser? Vi har også et utvalg av stilige og funksjonelle sekker som passer perfekt til dine behov.


Ikke la vinteren stoppe deg fra å utforske naturen - våre spesialdesignede vintersekker er ideelle for både alpint eventyr og langrennsturer. Med smarte funksjoner som isolerte drikkesystemer og værbestandige materialer, kan du holde deg hydrert og komfortabel selv på de kaldeste dagene.


En av de mest revolusjonerende egenskapene ved Camelbak-ryggsekkene er den innebygde drikkeblæren. Med et innovativt design som gjør det mulig å bære vannet på ryggen din, har Camelbak vært pionerer innenfor hydreringssystemer for utendørsaktiviteter. Med våre ryggsekker får du ikke bare pålitelig lagringsplass for utstyret ditt, men også en praktisk måte å holde deg hydrert underveis.


Utforsk vårt utvalg av Camelbak-ryggsekker i dag og ta ditt utendørseventyr til neste nivå med pålitelig ytelse, komfort og brukervennlighet.


Hvorfor ha en drikkesekk

Hovedgrunnen til å ha med seg en sekk på sine turer – enten det er sykkeltur, løpetur eller gåtur – er for å kunne ha med seg det viktigste av gjenstander. Vi bor i et land der skiftende vær ikke er uvanlig, og dette kan føre til at en ekstra tøy kan bli nødvendig. Det er også viktig å ha med seg nok næring på turene. Med våre drikkesekker vil det følge med en drikkeblære eller vannflasker som du enkelt fyller opp før dine turer. Dette kan du også kjøpe under tilbehør i hovedmenyen vår.


Drikkesekk for herre, drikkesekk for dame og drikkesekk for barn

De fleste av våre sekker en unisex og kommer i one-size-fits-all. De modellene som er laget spesifikt for dame er merket det i navnet på sekken. Våre drikkesekker for barn er merket til barn i beskrivelsen under navnet på modellen. Du finner våre barnesekker ved å klikke her