• FRI FRAKT FRA 295,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Livstidsgaranti
  • Trygg betaling med Vipps

Plassering gravering

Det er mulighet for gravering på stort sett alle våre flasker og kopper - med noen unntak. Designet på de ulike produktene fører til at vi må skille mellom plasseringen på noen av dem. På alle flasker og kopper uten print i sitt design kommer plasseringen på graveringen til å være ca. 2cm over Camelbaklogoen. Barneflasker som har et print i sitt design kommer til å ha en annen plassering.

1. Nøytrale design med gravering ca. 2cm over Camelbaklogo. Dette gjelder alle flasker - både i stål og plast, samt termoser og tumblers. På disse produktene er det enkelt å gravere lengre navn/korte setninger uten av designet på produktet vil komme i veien. Gravering på kopper med håndtak blir plassert på motsatt side av håndtaket


2. EDDY+ kids flasker i plast vil ha graveringen på toppen av flasken - enten på fremsiden eller baksiden, avhengig av hvor god plass det er. Så og si alle våre barneflasker kommer med et print i designet. Dette printet gjør det mer utfordrende å gravere. På disse produktene anbefaler vi kun å gravere kortere navn, datoer etc.


3. EDDY+ kids SST vakuumisolerte drikkeflasker i stål vil ha graveringen under Camelbaklogo. Våre vakuumisolerte barneflasker har en nedre del som alltid er fri for print. Dette området passer perfekt for å gravere navn, datoer og kortere setninger.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Plasseringgravering/plassering-gravering.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/PlasseringGravering/GravyrCamelbak-vuxen_redigert-3-NO-1920x1080.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/PlasseringGravering/gravering-kopp.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/PlasseringGravering/Good2_web.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/PlasseringGravering/IMG_2338_web.jpg

    Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

    Les mer