• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Plassering gravering

Det er mulighet for gravering på stort sett alle våre flasker og kopper - med noen unntak. Designet på de ulike produktene fører til at vi må skille mellom plasseringen på noen av dem. På alle flasker og kopper uten print i sitt design vil plassering bli ca. 2cm over Camelbaklogoen. Barneflasker som har et print i sitt design kommer til å ha en annen plassering.

Flasker og kopper uten print i sitt design 

Produkter uten print har plassering av gravering ca. 2cm over Camelbaklogo. Dette gjelder alle flasker - både i stål og plast, samt termoser og tumblers. På disse produktene er det enkelt å gravere navn/korte setninger uten at designet på produktet vil komme i veien. Gravering på kopper med håndtak blir plassert på motsatt side av håndtaket


Vakuumisolerte flasker til barn

EDDY+ kids SST vakuumisolerte drikkeflasker i stål vil ha graveringen under Camelbaklogoen. Våre vakumisolerte barneflasker har en nedre del som alltid er fri for print. Dette området passer perfekt for å gravere navn, datoer og kortere setninger.

 


Plastflasker til barn

På disse flaskene er toppen av flasken fri for design. Plasseringen blir altså mellom lokket og print-designet. Vær obs på at gravering vil alltid være mindre synlig på plast enn gravering på stål.

 


Plast- og stålflasker (for voksne) med print design

Her vil plassering variere ut i fra hvordan designet på flasken ser ut. Vi vil alltid jobbe med å finne en plassering vi mener vil passe godt.

    Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

    Les mer