• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps
Salg tagg

Camelbak Rogue Light

Sykkelsekk: 7L

Art.nrCB2403601000
En enkel sykkelsekk med drikkeblære og oppbevaring til det mest essensielle for en liten dagstur
kr 449
kr 899

På lager

  • FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • TRYGG BETALING MED VIPPS
  • Livstidsgaranti

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 7

CAMELBAK ROGUE LIGHT er den perfekte sykkelsekken for de som ønsker en praktisk og funksjonell løsning for å bære med seg vann og utstyr på sykkelturer. Sekken er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden.

Kapasiteten er på på 5 liter, som gir deg god plass til å bære med deg alt du trenger på turen. Den har også en integrert 2 liter Crux-vannreservoar som gir deg nok vann til å holde deg hydrert gjennom hele turen. Vannreservoaret er utstyrt med CamelBaks patenterte Big Bite Valve-teknologi, som gjør at du kan drikke uten å måtte stoppe opp.

CAMELBAK ROGUE LIGHT er laget av høykvalitets materialer som tåler daglig bruk og en aktiv livsstil. Den har også reflekterende detaljer som gjør at du synes godt i trafikken når det begynner å bli mørkt. Sekken er enkel å justere og tilpasse, slik at den passer til din kropp og dine behov.

Vesken har også en rekke praktiske lommer og rom som gjør at du kan organisere og bære med deg alt du trenger på turen. Det er blant annet plass til verktøy, pumpe, lommebok og nøkler, slik at du alltid har alt du trenger innen rekkevidde.

CAMELBAK ROGUE LIGHT finnes i en rekke forskjellige farger og mønstre, slik at du kan velge en som passer din personlige stil. Enten du er en erfaren syklist eller en nybegynner, vil den gjøre sykkelturene dine mer praktiske og hyggelige.