• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Camelbak Adventure Travel Pack

Mulisport: 26L

Art.nrCB2733001000
En funksjonell og komfortabel mulitsportsekk, som rommer det du trenger for en dagstur og litt til
kr 2 499

På lager

  • FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • TRYGG BETALING MED VIPPS
  • Livstidsgaranti

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 5

Prishistorikk

Velkommen til den ultimate følgesvennen for eventyrere og reisende - Camelbak Adventure Travel Pack 26L. Denne innovative ryggsekken kombinerer stil, funksjonalitet og holdbarhet for å gi deg en perfekt partner på både korte og lengre turer
Med et romslig design, smarte organiserte lommefunksjoner og Camelbaks velkjente kvalitet, vil denne ryggsekken bli din pålitelige følgesvenn på alle eventyr. Camelbak Adventure Travel Pack 26L har en generøs kapasitet på 26 liter, som gir tilstrekkelig plass til å romme alt du trenger for en dagstur eller kortere reiser.

Ryggsekken er utstyrt med et ergonomisk bæresystem med justerbare skulderstropper og brystreim, noe som gir god komfort under lange turer eller byvandringer.
Ryggsekken har flere lommer og rom for å hjelpe deg med å holde orden på tingene dine. Et hovedrom med glidelås gir enkel tilgang til hovedrommet, mens mindre lommer foran og på sidene gir plass til oppbevaring av småting som nøkler, mobiltelefon, solbriller og andre viktige gjenstander.
Denne ryggsekken er designet for å imøtekomme behovene til reisende og pendlere, med funksjoner som en polstret lomme for bærbar PC på opptil 15 tommer, et eget rom for å holde reisedokumentene dine og papirene organisert og en egen lomme for briller.

Camelbak Adventure Travel Pack 26L er den perfekte reisekameraten for eventyrlystne sjeler og reisende. Uansett om du utforsker verdens byer eller vandrer i villmarken, er denne ryggsekken et uunnværlig verktøy for å holde deg komfortabel og organisert gjennom hele reisen din. Ta fatt på eventyret med tillit, utstyrt med Camelbak Adventure Travel Pack 26L.

Drikkeblære ikke inkludert