• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Sykling

Det er på sykkelstien at Camelbak har sine røtter. Camelbak er den første som introduserte drikkeblære på ryggen - resten er historie! Vi er stolte over å tilby et bredt utvalg som passer til deg som foretrekker sti eller landevei.  I vår sykkelguide finner du grundig gjennomgang av vårt utvalg av sykkelsekk, sykkelvest, drikkeflasker og annet tilbehør for å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for dine behov. Vi mener at godt utstyr er en essensiell del for å kunne yte maks - uavhengig av nivå.Sykkelsekk

Sykkelsekker er populære blant syklister fordi de gir en praktisk og komfortabel måte å bære nødvendigheter og utstyr på sykkelturer. En sykkelsekk kan romme alt fra en lett jakke og vannflaske til større gjenstander som sykkelverktøy, ekstra slanger, mat og drikke, og til og med en laptop. Våre sekker har unike drikkesystemer som tillater bæreren å hydrere seg enkelt mens de sykler. Våre drikkeblærer rommer 1,5 til 3 liter, og en drikkeslange som lar syklisten drikke uten å måtte stoppe og ta opp vannflasker. Drikkeblære følger med i alle sekkene.


Klikk her for å se hele sortimentet

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/IMC_3856.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/IMC_4105.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/IMC_3159.jpg


Sykkelvest

Formålet med en sykkelvest er å gi bedre komfort og funksjonalitet under sykkelturen. De vanligste bruksområdene  er på turer som varer opptil flere timer, og hvor du kan ha behov for å ta med ekstra mat, drikke, bekledning eller annet utsyr. Våre vester sitter tett på kroppen og gir god støtte og bevegelsesfrihet. De er også laget av pustende stoff som bidrar til å regulere kroppstemperaturen under trening, og har lommer og glidelåslommer som gjør det mulig for syklisten å ta med seg de viktigste tingene på turen.

Klikk her for å se hele sortimentet

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/MRP_4155.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/JFJ0163.JPG
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/MRP_3936.jpg


Drikkebelte

Her får du med deg de mest essensielle eiendelene dine på en praktisk og komfortabel måte. Du kan oppbevare mat, drikke, verktøy og annet tilbehør. Drikkebeltene kommer enten med innebygget slange eller med flaske. Drikkeblærene har et volum på 1,5L. Vår populære Podium sykkelflaske følger med alle belter med flaskeplass. Beltene kommer i unike og freshe design. Egnet for både voksne og barn.

Klikk for å se hele sortimentet

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/_JM25859.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/7P5B7148.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/IMC_3241.jpg


Sykkelflaske

Sykkelflasker er perfekte for kortere turer hvor det er begrenset behov for hydrering. Flaskene passer perfekt på sykkelen og holder temperaturen på din væske. Våre Camelbak Podium flasker er en myk, sølesikker sportsflaske. Jet Valve - løsningen på flasken sørger for at tuten er selvlukkende, og 100% tett, når du ikke drikker av den. I tillegg kan du vri om tuten slik at den blir helt tett under transport. Den dobbelisolerte veggen, holder væsken kald opptil dobbel så lenge som andre flasker.

Klikk for å se hele sortimentet

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/CI1I6321.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/_DSC7266.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Sykling/_DSC7466.jpg


RESERVEDELER OG TILBEHØR

Vi tilbyr et bredt utvalg av reservedeler og tilbehør for sykkelsekker og sykkelvester, slik at du kan opprettholde ytelsen og levetiden til produktene. Reservedeler som munnstykker, reservetanker, og rengjøringssett er tilgjengelige for å bytte ut slitte eller ødelagte deler og holde utstyret i topp stand. For vinterbruk kan du bytte ut både blære og slangen til å ha isolerende egenskaper. Med Camelbak sine reservedeler kan du enkelt oppgradere og reparere ditt utstyr for å holde det i god stand for langvarig bruk.

Klikk for å se hele sortimentet

    Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

    Les mer