• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Løping

 

Vi i Camelbak er stolte over å tilby et bredt utvalg av høykvalitets utstyr for løpere og andre aktive utendørsentusiaster. Forskjellige former for løping har forskjellige krav til utstyr, og vi har utvalget som dekker alle disse områdene. I vår løpeguide finner du grundig gjennomgang av vårt utvalg av løpevest, drikkesekk til løping, drikkeflasker og tilbehør for å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for dine behov. Vi mener at godt utstyr er en essensiell del for å kunne yte maks - uavhengig av nivå.

Løpevester

Formålet med en løpevest er å gi løpere bedre komfort og funksjonalitet under løping. De vanligste bruksområdene til en løpevest er på turer som varer opptil flere timer, og hvor du kan ha behov for å ta med ekstra mat, drikke eller bekledning. Våre vester sitter tett på kroppen og gir god støtte og bevegelsesfrihet. De er også laget av pustende stoff som bidrar til å regulere kroppstemperaturen under trening, og har lommer og glidelåslommer som gjør det mulig for løperen å ta med seg de viktigste tingene på turen, som mobiltelefon, nøkler og energibarer. Våre vester er også kompatible med drikkeblærer (bak på ryggen) og klemmeflasker (lommer på fronten) opp til 500 ml.
Nedenfor finner du vårt utvalg av løpevester. Trykk deg inn for å lese mer om de spesifikke vestene!

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/DSC04228.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/DSC02822.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/20220314_CAMELBAK_RH_8829.jpg


Løpesekk

Formålet med å bruke en løpesekk under løping er å gi løperen muligheten til å bære med seg mer utstyr og forsyninger på lengre løpeturer, samtidig som man opprettholder bevegelsesfrihet og komfort. En løpesekk har større oppbevaringsplass enn en vest, slik at løperen kan ta med seg mer utstyr og forsyninger. Sekken vil også ha flere festepunkter for å feste utstyr og tilbehør. En løpesekk er ofte et praktisk valg til de som løper til og fra jobb eller til de som deltar i ultraløp konkurranser. Visse konkurranser stiller krav til utstyr som er obligatorisk å ha med. Her vil en løpesekk være den optimale måten å frakte med seg alt det essensielle.


Nedenfor finner du vårt utvalg av løpevester. Trykk deg inn for å lese mer om de spesifikke vestene!

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/FW_OCTANE-6636.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/FW_OCTANE-0212.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/FW_OCTANE-9988.jpg


Drikkeflasker

Når du løper, svetter kroppen og mister væske. Ved å ha med en drikkeflaske på løpetrening, kan du enkelt få i deg nok vann for å opprettholde en god hydreringsnivå. Det er også mulig å blande inn sportdrikk for å få i seg karbohydrater, slik at man ikke går tom for energi under økten. Flere av våre flasker har dobbelisolerte vegger som holder væsken kald opptil dobbel så lenge som andre flasker.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/DSC05867.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/7P5B7185.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/20220314_CAMELBAK_RH_11801_BlueSurf_SkyGray.jpg


Reservedeler og tilbehør

Vi tilbyr et bredt utvalg av reservedeler og tilbehør for løpesekker og løpevester, slik at du kan opprettholde ytelsen og levetiden til produktene. Reservedeler som munnstykker, reservetanker, og rengjøringssett er tilgjengelige for å bytte ut slitte eller ødelagte deler og holde utstyret i topp stand. For vinterbruk kan du bytte ut både blære og slangen til å ha isolerende egenskaper. Med Camelbak sine reservedeler kan du enkelt oppgradere og reparere ditt utstyr for å holde det i god stand for langvarig bruk.

https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/FW_RIM_RUNNER-0111.jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/IMC_2197-(1).jpg
https://www.camelbak.no/pub_docs/files/Lping/DM3A6097.jpg

    Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

    Les mer