• FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • LIVSTIDSGARANTI
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Trygg betaling med Vipps

Camelbak Eddy+ Kids SST

Isolert: 0,35L

Art.nrCB2665402035
Vakuumisolert drikkeflaske i rustfritt stål
kr 399

På lager

Gravering
kr 99
Legg inn tekst for gravering – uten spesialtegn. Plasseres 2cm over logo. Barneflasker har annen plassering - se detaljer under "Drikkeflaske med navn"
  • FRAKT 49,- GRATIS OVER 599,-
  • TRYGG BETALING MED VIPPS
  • Livstidsgaranti

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 6

Garanti

Reservedeler

CAMELBAK EDDY+ KIDS SST er en robust og praktisk drikkeflaske som passer perfekt for aktive barn på farten. Flasken er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør at barnet kan nyte sin favorittdrikke uansett hvor de er.

Med en kapasitet på 0,35 liter er flasken ideell for små barnehender, og den har en smart drikketut som er enkel å åpne og lukke med ett klikk. Flasken har også en dobbeltvegget isolasjon, som sørger for at drikken holder seg kald i opptil 24 timer eller varm i opptil 10 timer. Dette gjør den perfekt for skoledager, turer eller utflukter.

Flasken er laget av høykvalitets rustfritt stål som er både holdbart og slitesterkt. Den har også en ripebestandig overflate som sørger for at den ser bra ut selv etter lang tids bruk. Flasken er enkel å rengjøre og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

CAMELBAK EDDY+ KIDS SST finnes i en rekke forskjellige farger og mønstre, slik at barnet kan velge sin favoritt. Enten de er på skolen, på lekeplassen eller på tur med familien, vil denne drikkeflasken sørge for at de alltid har med seg nok drikke, samtidig som den holder drikken deres varm eller kald.
Anbefales for alder 3+.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer